Terveink 2021-ben

Több helyi pályázatot benyújtottunk 2021-ben. Ebből a 2 legfontosabb amit sikeres pályázat esetén megvalósítanunk.

1. Turul’s Miners Sportágválasztó

Tatabányán több sportegyesület működik kiváló szakemberek vezetésével. A különböző sportágakban elért eredményeik öregbítik városunk hírnevét. Tatabányán még sincs egy olyan alkalom, program, ahol a város polgárai egyszerre találkozhatnának mindegyikükkel, megismerhetnék őket, ha kedvet kapnak kiválaszthatnák kedvenc sportágukat. Egy ilyen eseményt követően talán csak szurkolóként, talán a gyermeket edzésre, vagy versenyre vivő izguló szülőként, vagy igazolt versenyzőként vesznek majd részt a város sportéletében.

Jelen pályázatunkkal több célt kívánunk megvalósítani. Tatabánya lakosságának szeretnénk bemutatni a sport sokszínűségét, átadni a sport szeretetét, jelentőségét, úgy, hogy közben „hagyományt teremtünk”. A Sportágválasztón bemutatkozna a tatabányai sportegyesületek, klubok színe-java. Jelen projekt célja olyan rendezvény megszervezése, amire még nem volt példa a városban. Ez egy igazi sportünnep lenne.

Emellett kispályás labdarúgó torna, serdülő kézilabdacsapat bemutató mérkőzése, 4 előadás, egész napos egészségügyi biztosítás, defibrillátor használat, Egészség-teszt és hősképzés, felnőtt kézilabda csapattal közönségtalálkozó.

2. Kézilabda Emlék-park kialakítása

A projekt Tatabányán egyedi és hiánypótló, több célt valósít meg egyszerre. Bemutatja és átadja a tatabányai embereknek a sport szeretetét úgy, hogy közben:

– Felújításra kerül Tatabányán egy elhanyagolt játszótér, használhatóvá válik egy kutyafuttató,

– Környezetfejlesztés keretén belül pihenőkertet alkotva, mintegy tíz fa kerül ültetésére (együttesen nemzeti színt alkotó lombkoronákkal), valamint virágoskert telepítésére kerül sor pihenőpadok elhelyezésével. A tatabányai sport előtti tisztelet és szeretet jeleként minden elültetett fa egy híres tatabányai kézilabda játékosról kerül elnevezésre, melyet kis emléktábla jelez.

Fák, virágok és sövény telepítése, játszótér felújítása, játékelem elhelyezése, padok, biciklitároló és szemetesek kihelyezése, a kutyafuttatóba agility elemek telepítése és ebitató kihelyezése.

Összességében Tatabányán létrejön egy új közösségi tér, melyben sportrajongók, kutyabarátok, felnőttek, gyerekek, egyszóval mindenki kellemes időtöltésre lel.

Jelen projekt egy kielégíthetetlen szükséglet kis szeletkéjét akarja, tudja lefedni. A tatabányai embereknek a kíváncsiságát, a sport, a játék, a pihenés, és a megismerés utáni vágyát szolgálja.

3, További célunk a 2021-es évben hogy az Új sportcsarnokban a B közép helyét kitaláljuk a Kézilabda klubbal közösen. Tagjaink részére ezekbe a szektorokba kedvezményes bérletárat próbálunk kialkudni. Növelni próbáljuk tagjaink létszámát, valamint részükre minél több kedvezményt elérni szolgáltatóknál, üzletekben valamint a Kézilabda Klubnál. Egységesíteni és egy helyre tervezzük a B közepet tenni, ahol végre egységesen és együtt szurkolhat a Bányász B közép! További céljainkat és terveinket olvassátok el itt : https://www.tmtb.hu/celjaink-terveink/

Tatabánya 2021.Január

Back to top