Eddigi eredményeink

– 2019-ben hagyományteremtő módon meghirdettük az ún. „szurkolói felvonulást”. Ebből ez-idáig hármat bonyolítottunk le, s mindhárom nagy létszámmal zajlott. A legnagyobb „vonuláson” körülbelül 250 ember vett részt.
– Részt vettünk a tatabányai Mellrák elleni kampányban, ahol aktívan segítettük az esemény promotálását, valamint sok pénzt is gyűjtöttünk az „Apró Pink Szalagok” eladásával. Az összegyűlt összeget ünnepélyes keretek közt adták át a tatabányai kórháznak.
– 2020. augusztusában nagyszabású szemétszedési akciót hirdettünk a Turul Madárhoz és annak környékére, közös szervezésben a Tiszta Tatabányáért Egyesülettel és a 10 Millió Fa mozgalommal, valamint a Kék Tigrisek Sportegyesülettel. Az eredmény minden várakozást felülmúlt, több mint 100 ember gyűjtötte aktívan a szemetet, több mint 70 zsák szeméttől szabadítottuk meg a környezetünket. Erről több média is beszámolt akkor. Az esemény fővédnökének megnyertük Reviczky Gábor művész Urat.
– 2020-ban aktívan részt vettünk Burinda Zsombor SMA beteg kisfiúnak szervezett adomány- és kupakgyűjtésben.
2021.06.05.-én Átadtuk Tatabánya Első Nagyméretű Kupakgyűjtő szívét az OBI áruház előtti részen! Hosszas előkészítő munka előzte meg azt, hogy ez a Nemes kezdeményezés létre tudjon jönni. Cégek, Magánszemélyek pénzbeli és természetbeni adományaiból sikerült létrehoznunk a kupakgyűjtőt, a támogatást ezúton is köszönjük MINDENKINEK! A kupakokból befolyt összeget minden esetben jótékony célra fordítjuk, elsősorban segítségre szoruló Gyerekeknek fogunk segíteni!

Back to top